--

Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές Powersport και Utility οχημάτων στον κόσμο, με ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 70 χώρες. Οι υψηλής τεχνολογίας μονάδες παραγωγής της CFMOTO παράγουν 800.000 οχήματα ετησίως. Το τμήμα R&D της εταιρείας αποτελείται από 200 υπαλλήλους σε 5 χώρες.

Έχοντας αναπτύξει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η CFMOTO διαθέτει σήμερα μια ευρεία γκάμα οχημάτων ATV, UTV, SSV, μοτοσυκλετών και scooter. Αξιόπιστα, δυνατά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό, τα μοντέλα CFMOTO διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε ένα πραγματικό value-for-money πακέτο που ξεχωρίζει με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Make The Smart Move

Επιδόσεις

Όλα τα μοντέλα κινούνται από ισχυρούς 4-χρονους, υγρόψυκτους, injection κινητήρες, σχεδιασμένους και κατασκευασμένους από τη CFMOTO, που θα ανταποκριθούν επάξια στο πιο δύσκολο έδαφος και στην πιο απαιτητική χρήση.

Ποιότητα

Εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικά, τα CFMOTO θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση και υψηλά επίπεδα λειτουργίας επί μακρόν, με σεβασμό στην επένδυσή σας.

Design

Με sport, δυναμική εμφάνιση που αντανακλά απόλυτα τις δυνατότητές τους και μοντέρνες γραμμές, τα οχήματα της CFMOTO προκαλούν δέος και κερδίζουν τις εντυπώσεις στο πέρασμά τους.

Οδηγική απόλαυση

Τα μοντέλα της CFMOTO διαθέτουν εργονομία πολύ φιλική προς τον αναβάτη και απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα που προσφέρεται για διασκεδαστικές εξορμήσεις on και off road και κάνει τις δουλειές σας…παιχνιδάκι.

Εξοπλισμός

Τα οχήματα CFMOTO διαθέτουν στον standard εξοπλισμό μια πληθώρα χαρακτηριστικών και αξεσουάρ που άλλοι κατασκευαστές προτείνουν ως προαιρετικά.

Κόστος

Οι τιμές απόκτησης των οχημάτων CFMOTO είναι από τις πιο προσιτές στην κατηγορία, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής. Βάλτε στην εξίσωση τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου που προσφέρουν τα εξελιγμένα συστήματα τροφοδοσίας και έχετε μια πραγματικά έξυπνη και συμφέρουσα αγορά.